Кошик
568 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Гребішки в половинах раковин, 500 грамів, вакуум

Гребішки в половинах раковин, 500 грамів, вакуум, фото 2
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

188 ₴/упаковка/упаковка

Показати оптові ціни
Гребішки в половинах раковин, 500 грамів, вакуум
Гребішки в половинах раковин, 500 грамів, вакуумНемає в наявності
188 ₴/упаковка/упаковка
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Країна виробникФіліппіни
ТипГребінці морські
Вид продукціїЗаморожені
УпаковкаЛоток пакет

Гребільця в половинках раковин, з ікрою, упаковка вакуум, м'ясо ніжне та солодке. Внесено до України офіційно, є всі сертифікати якості та здоров'я. Добре підходять для запікання в духовці зі шматочком вершкового масла, часнику, під сиром Пармезан. Приготування займає до 10 хвилин

У ПАКОВКУ 6 гребінців у напівчерепашці

 

Морські гребінці в устричному соусі



Широке поширення морські гребінці отримали в італійській і французькій кухні, де їх поєднують із різними соусами. Наприклад, устричний соус по-справжньому розкриває смак молюсків. Однак важливо точно дотримуватися технології приготування, щоб страва вийшла точно за рецептом. Рецепт приготування гребінців із фото істотно полегшить завдання.
 

Інгредієнти 

Час підготовки: 5 хв

Кількість порцій: 1

       250 г морського гребінця (без урахування раковин);

·        1 ч. ложка олії кунжуту;

·        1 невеликий зубчик часнику;

·        1 ст. ложка олії;

·        1 ч. ложка соєвого соусу;

·        трохи цукру;

·        2 ст. ложки устрикового соусу.

Процес приготування

Час приготування: 5 хв

1.   Розкриваємо раковини та виймаємо вміст.
2.   З'єднуємо соєвий соус з устричним.

3.   Додаємо олію кунжуту та щіпку цукру. Ретельно перемішуємо доти, поки цукор не розчиниться.

4.   У сковороді розігріваємо олію, куди додаються гребінці. Обсмажуйте їх разом із часником і імбиром.

5.   Після того, як гребінці стануть золотистими, можна вливати нашу суміш соусів. Обсмажуйте упродовж 30 секунд.

6.   Готова страва посипається зеленню і викладається на раковини.

Чудовим доповненням для морських гребінців буде біле вино. Воно гармонійно переплітається зі смаковою палітрою молюска та неабияк покращує її якості. Це найпростіший спосіб приготування морських гребінців у соусі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 188 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner