Кошик
568 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Мідія Чорноморська

Мідія Чорноморська, фото 2
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

180 ₴/кг

Показати оптові ціни
Мідія Чорноморська
Мідія ЧорноморськаНемає в наявності
180 ₴/кг
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЗаморожені
Користувацькі характеристики
ТипМорепродукти

Чорноморська мідія (лат. Mytilus galloprovincialis) — двостулковий молюск із родини мітирид. Зараз цей різновид поширений на мілководдях морів Атлантичного, Індійського й Тихого океанів [1] [2]. Як і інші види мідії, схильний до утворення щільних сесел (мідієвих дроз), у яких молюски прикріплюються до твердих субстратів (зокрема до мийок особин того ж виду) за допомогою бісусних ниток.+

М'ясо мідій — продукт, що не поступається за вмістом білків м'яса хатніх тварин і риб, проте за кількістю незамінних амінокислот — метіоніну, триптофану та тирозину — білки мідій перевершують білки яловичини та риб. Хоча кількість жиру в м'ясі мідій становить усього 0,6-2,9 відсотків, зате в ньому є у великих кількостях незамінні жирні кислоти, особливо багато арахідонової кислоти, а також фосфатидів.

Встановлені харчова цінність і лікувальний ефект мідій у дієтичному харчуванні, зокрема для хворих на атеросклероз.

М'ясо чорноморських мідій вживають у живому, сушеному, вареному, морозивовому вигляді та у формі консервів ("Мідія у власному соку", "Мідія з рисом" тощо).

Дивитися інші морепродукти для приготування суші

Інформація для замовлення
  • Ціна: 180 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner