Кошик
573 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Уксус для Рису 1Л

Уксус для Рису 1Л, фото 2
  • В наявності

67 ₴/л

Уксус для Рису 1Л
Уксус для Рису 1ЛВ наявності
67 ₴/л
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рисовий оцет — важливий інгредієнт у приготуванні суші.Рісовий оцет був приготований уперше понад дві тисячі років тому в Китаї. У 3-4 століттях до нашої ери він з'явився в Японії, звідки почав поширюватися в інші країни світу. Він використовувався як приправа до рису та коштував дуже дорого, тому був доступний тільки знаті. З 16 століття рисовий оцет почав поширюватися в маси.

Калорійність Рисового оцту 54 кКал.

Енергетична цінність продукту Рисовий оцет (Совідношення білків, жирів, вуглеводів):

Белки: 0.3 г. (~1 кКал)
Жири: 0 г. (~0 кКал)
Вуглеводи: 13.2 г (~53 кКал

Чим корисний рисовий оцет

Японські називають такий оцет «су» і справедливо вважають цінним продуктом. Своєю популярністю він зобов'язаний не тільки оригінальному смаку, але й корисним властивостям. Про користь рисового оцту свідчить склад продукту:

  • амінокислоти, необхідні для підтримки обмінних процесів, процесів регенерації та вироблення енергії;
  • кальцій у легкозасвоюваній формі, для захисту кісткової тканини;
  • калій, що регулює водно-сольовий баланс в організмі;
  • фосфор, який є учасником практично всіх хімічних процесів організму.ПРИГОТУВАННЯ
  • ЗАПРАВКИ ДЛЯ РИСА

Заправка рису для суші готується з рисового оцту, цукру та солі, а робиться це гранично просто. На 450 г готового рису потрібно приблизно 2 ст. л. оцту та по 1 ч. л. цукру та солі. Сіль і цукор всипають у рисовий оцет і нагрівають суміш до повного їх розчинення, помішуючи, на середньому вогні. Готовою заправкою потрібно збризкати рис, злегка перемішуючи його дерев'яною ложкою або паличками для суші.

Є й інші способи приготування заправки, наприклад, в оцет разом із сіллю й цукром може додаватися норі, але тоді водорості не потрібно додавати в рис під час варіння.

Дивитися інші соусы

Інформація для замовлення
  • Ціна: 67 ₴/л

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner