Кошик
527 відгуків
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Оцет для Рису 1Л

Оцет для Рису 1Л, фото 2
  • В наявності

67 грн

Оцет для Рису 1Л
Оцет для Рису 1ЛВ наявності
67 грн
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рисовий оцет – важливий інгредієнт у приготуванні суші.Рисовий оцет був приготований вперше більш двох тисяч років тому в Китаї. В 3-4 століттях до нашої ери він з'явився в Японії, звідки почав поширюватися в інші країни світу. Він використовувався в якості приправи до рису і коштував дуже дорого, тому був доступний тільки знаті. З 16 століття рисовий оцет став поширюватися в маси.

Калорійність Рисового оцту 54 кКал.

Енергетична цінність продукту Рисовий оцет (Співвідношення білків, жирів, вуглеводів):

Білки: 0.3 р. (~1 кКал)
Жири: 0 р. (~0 кКал)
Вуглеводи: 13.2 р. (~53 кКал

Чим корисний рисовий оцет

Японці іменують такий оцет «су» і по праву вважають цінним продуктом. Своєю популярністю він зобов'язаний не тільки оригінальним смаком, але і корисним властивостям. Про користь рисового оцту свідчить склад продукту:

  • амінокислоти, необхідні для підтримки обмінних процесів, процесів регенерації і вироблення енергії;
  • кальцій в легкозасвоюваній формі, для захисту кісткової тканини;
  • калій, що регулює водно-сольовий баланс в організмі;
  • фосфор, який є учасником практично всіх хімічних процесів організму.ПРИГОТУВАННЯ
  • ЗАПРАВКИ ДЛЯ РИСУ

Заправка рису для суші готується з рисового оцту, цукру і солі, а робиться це дуже просто. На 450 г готового рису потрібно приблизно 2 ст. л. оцту і 1 ч. л. цукру і солі. Сіль і цукор, всипають в рисовий оцет і нагрівають суміш до повного їх розчинення, помішуючи, на середньому вогні. Готовою заправкою потрібно збризнути рис, злегка перемішуючи його дерев'яною ложкою або паличками для суші.

Існують і інші способи приготування заправки, наприклад, в оцет разом з сіллю і цукром може додаватися норі, але тоді водорості не потрібно додавати в рис при варінні.

Дивитися інші соуси

Інформація для замовлення
  • Ціна: 67 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner