Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова туба |
Вага | 540 г |
Об`єм | 450 мл |
Соус кімчі вважається головною складовою більш, ніж 170 страв національної японської кухні. +Соус нерідко називають пастою кімчі, це пов'язано в першу чергу з складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини і червоний перець. Примітно те, що соус кімчі зобов'язаний своєю появою національному корейському блюда під назвою кімчхі або кімчі, а так само чимчхи, чим-ча і т. д.
ПЛЯШКА 450 МЛ
Основа корейського страви кімчхі пекінська капуста, яку квасять за допомогою спеціального маринаду. Квашена капуста пекінська (так само для кімчхі використовують кольрабі, редис або лоби) вважається основною стравою в повсякденному трапезі всіх жителів Північної або Південної Кореї. Корейці вважають, що страва сприяє нормалізації обмінних процесів і застерігає від ожиріння. Страва припала до смаку не тільки жителям Кореї.
В наш час маринад для квашеної пекінської капусти трансформувався в окремий соус кімчі, який часто використовують як приправу до страв азіатської кухні. За допомогою пасти-соусу кімчі маринують інгредієнти для м'ясних і рибних страв. Нерідко соус кімчі додають гострі супи з морепродуктів. Соус кімчі надає кінцевому страви гострий смак і насичений аромат. Пасту кімчі використовують для приготування суші.
- Ціна: 250 грн