Основні | |
---|---|
Виробник | Lee Kum Kee |
Країна виробник | Китай |
Тип | Устричний |
Устричний соус Устричний соус — соус, приготований із устриць. Устричним соусом популярний у країнах Південно-Східної Азії в'язкий темний соус, що виготовляється з цукру, солі, устричної есенції
Залізна банка 2,27 кг
Попри те, що устричний соус готується з морепродуктів, він не має «рибного» смаку та запаху (1]. Під час виготовлення вегетаріанського варіанту замість встриць використовуються гриби, зазвичай вешеньки або шиїтаке. Устричний соус надає їжі солонуватий пікантний смак і активно використовується в китайської, в'єтнамської, тайської, кхмерської та інших східноазійських кухнях.
- Ціна: 839 ₴