Основні | |
---|---|
Вага | 2270 г |
Виробник | Lee Kum Kee |
Країна виробник | Тайвань |
Устричний соус Устричний соус — соус, приготований з устриць. Устричним соусом популярний в країнах Південно-Східної Азії в'язкий темний соус, що виготовляється з цукру, солі, устричної есенції
Залізна банка 2,27 кг
Незважаючи на те, що устричний соус готується з морепродуктів, він не має «рибного» смаку і запаху[1]. При виготовленні вегетаріанського варіанту замість устриць використовуються гриби, зазвичай гливи або шиітаке. Устричний соус надає їжі солонуватий пікантний смак і активно використовується у китайської, в'єтнамської, тайської, кхмерської і інших східно-азіатських кухнях.
- Ціна: 839 ₴