Основні | |
---|---|
Види ікри | Ікра тобіко |
Фасовка | Баночна |
Вага | 0.5 кг |
Ікра капелану Масаго дуже популярна в Японії не тільки як один з основних продуктів для приготування суші та ролів, але також як один з інгредієнтів для популюваних японських страв. Масаго використовується як прикраса гункан-суші, ролів "Каліфорнія", а також додається всередину ролів як начинка.+
ПАКОВАННЯ 500 ГРАММ -/+ 2-3%
Ікринки мийки Масаго (Masago) дещо менше та ніж ніж ікринки Тобіко.
Ікра Масаго та риба Масаго як інгредієнт для страв вперше здобула своє поширення в Ісландії, і вперше стала імпортувати з цієї північної країни. Сама назва капелан масаго перекладається з англійської мови як "мийва".
Японськи дуже люблять ікру капелан. Правда в Японії ікру масаго отримують із риби під назвою Сісами. Риба Сесами схожа на листя верби — така ж довга та тонка. А належить до роду спіринхи, виду Spirinchus lancolatus і поширена суто біля східного узбережжя острова Хоккайдо, де й розмножується.
До речі, японські вживають не тільки ікру Сісімо, але й саму рибу. Вони повністю засмажують цю рибку з головою та ікрою. Така популюряна страва називається комочі-системо.
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 675 ₴/упаковка