Основні | |
---|---|
Виробник | Тому.М |
Норі — це тонкі листи спресованої водорості, нарізані на квадрати розміром приблизно 25 см. Щоб приготувати такий лист водорість промивають, подрібнюють і висушують під сонцем на спеціальних бамбукових рамах. Найпопулярніші норі стали в приготуванні суші та ролів. Рис і норі — найкраще поєднання. Ці водорості розщеплюють жир, через це їх так часто вживають ті, хто на дієті, адже вони ще й дають відчуття насиченості. Так само норі подають як гарнір і інгредієнт супів і салатів, використовують як приправу до десертів і соусів. Водорості надають їжі тонкий смак риби. Ці водорості мають величезну кількість корисних речовин і властивостей.
На пакованні має стояти клас A, B, C, D або, відповідно, Gold, Silver, Red, Green. Золоті листи мають відливати золотом, срібні, якєте, сріблом, червоні та зелені теж зрозумілі. Для ролів і суші використовують тільки золоті та срібні — вони смачні та м'які, краї листів рівні, на просвіт аркуші однорідні, для золотого норі без дірочок. З натягуванням можна використовувати червоні. А ось зелені норі використовуються тільки для нарізання локшиною й додавання в інші страви. На жаль, іноді в наших роліх норі можуть бути зелені, судячи з смаку.
Умови зберігання: темно та сухо, краще герметично
- Ціна: 279 ₴