Основні | |
---|---|
Упаковка | Скляна пляшка |
Тип | Соєві соуси |
Вага | 290 г |
Країна виробник | Китай |
Соєвий соус Yami — це чудовий варіант для шанувальників готувати та поїдати суші та роли у великій компанії. Зручне й економне паковання дає змогу запастися улюбленим продуктом, пригостити всю компанію, велику сім'ю і зберегти певну суму грошей.. Поготів сумніватися в якості Соусів Yami не доводиться. Соус від цього надійного виробника піддається більш тривалій витримці, порівнюючи зі звичайним соєвим соусом, тому його вирізняє насиченіша консистенція й особливі неповторні відтінки смаку. Саме такий соус найкраще поєднується з делікатесними морепродуктами. Японські називають його "сою" і подають до суші та ролів, таким популярним сьогодні у світі.
Але цим не обмежується використання цього корисного та приємного продукту. Ви можете додавати його в домашні підливи та соуси, маринувати з його допомогою м'ясо для шашлику та барбекю, вимочувати в ньому рибу та вугрі, зробити його інгредієнтом салатних заправок і додавати прямо в суп, гарячі страви та рагу.
Соєвий соус натурального бродіння має яскравий смак і аромат і стане прекрасним доповненням до гарячих страв і домашніх суші та ролів. До суші заведено подавати соєвий соус у спеціальних соусниках невеликого розміру, куди на одну-два секунди обмикають суші, тримаючи їх бамбуковими паличками, перш ніж відправити в рот. Нігірі-суші водночас треба занурювати в соус не рисом, а рибою вниз. Соєвий соус застосовується під час тушкування та маринування різних продуктів, а також використовується для приготування приправ. Наприклад, до сашимів в Японії подають соуси на основі соєвого з додаванням мирину, морської капусти комбу або протерте насіння кунжуту, а також усім відомого хрону васабі.
- Ціна: 27 ₴/упаковка