Кошик
501 відгук
+380936694167
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Столітнє Яйце (Пидань) 6шт

Столітнє Яйце (Пидань) 6шт, фото 2Столітнє Яйце (Пидань) 6шт, фото 3
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

280 грн

Показати оптові ціни
Столітнє Яйце (Пидань) 6шт
Столітнє Яйце (Пидань) 6штНемає в наявності
280 грн
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пидань (皮蛋) популярна закуска китайської кухні, Качине яйце обмазують сумішшю з чаю, вапна, солі, золи і глини, після чого закочують в рисову лушпиння і солому, поміщають в кошик і закопують в землю, де витримують його без доступу повітря від 3-х тижнів 3-х місяців

УПАКОВКА 6 ШТУК 330 ГРАМ

Унікальний азіатський делікатес в Україні

У правильно приготовленных яиц белок приобретает упругую консистенцию и становится тёмно-коричневого цвета и полупрозрачным. Желток становится кремообразным, тёмного цвета, а на его поверхности микроскопическими кристаллами образуется рисунок, похожий на изморозь на окне. Считается, что чем больше и четче рисунок, тем лучше качество яйца

«Сторічні яйця» — популярна закуска в Китаї і країнах з історично сильним китайським культурним впливом (Південно-Східна Азія, певною мірою Японія і Корея). Зазвичай «сторічні яйця» їдять без подальшої кулінарної обробки. Найчастіше вони подаються як самостійна закуска, нарізаними на шматочки. Їх можна приправляти соєвим або устричним соусом. Іноді «сторічні яйця» використовуються як компонент салатів і інших складних страв. Так, дрібно порізані яйця в Китаї і країнах Південно-Східної Азії нерідко додаються до рисової каші.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 280 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner