Кошик
569 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Креветка 16/20 б/г DARWIN

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

470 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
Креветка 16/20 б/г DARWIN
Креветка 16/20 б/г DARWINНемає в наявності
470 ₴/упаковка
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тигрові креветки, що мають велику популярність серед шанувальників морепродуктів, відрізняються від інших своїх побратимів швидким зростом, великими розмірами та високим вмістом білка, багаті на токоферолом — вітамін Е, який має антиоксидантними властивостями та захищає наш організм від руйнівного впливу вільних радикалів. Вітамін Е зміцнює імунну систему, бореться з розладами серцево-судинної системи, неабияк скорочує можливість виникнення серцевих нападів.+

Калорії, ккал:

89

Білки, г:

19.2

Жири, г:

0.6

Вуглеводи, г: 0.0

Том ям кунг

1 порция2 порції3 порції4 порції5 порцій6 порцій7 порцій8 порцій9 порцій10 порцій11 порцій12 порцій

 

Перець чилі червоний 1⁄2 штуки
Галангал 10 г
Помідори чері червоні 4 штуки
Шампіньйони свіжі 4 штуки
Трава лимонна 1⁄2 штуки
Листя лайма кафрського 3 г
Перкова паста том-ям 1 чайна ложка
Соус рибний 2 столові ложки
Лайм 1⁄2 штуки
Креветки тигрові 5 штук
Курячий бульйон 300 мл
Сіль морська на смак
Молоко кокосове 360 мл
Цукор тростинний 1 чайна ложка
Кінза (коріандр) 3 г
Олія рослинна 1 столова ложка

 

Інструкція

30 хвилин

  1. Галангал нарізати грубо, лимонне сорго — тонко.

  2. Чилі настругати разом із насінням.

  3. Шампіньйони порізати на чотири частини.

  4. Відірвати біля кінзи листочки.

  5. Креветки очистити від панцира, чорної смужки на спинці та залишити хвостики для краси.

  6. Кокосове молоко добре перемішати в банці.

  7. У розігріті в жароміцній каструлі олія закинути галангал, лимонне сорго, чилі, листя лайма та залити бульйоном.

  8. Дати посипати кілька хвилин і додати кокосове молоко (найкраще взяти консервоване з банки, воно погущене).

  9. Коли суп знову закипить, додати шампіньйони й тому ям пасту.

  10. Готувати краще на найбільшому вогні, не соромлячись.

  11. Потім вичавити туди половину лайма, додати креветки та 2 столові ложки рибного соусу, посолити, якщо потрібно та закинути кілька щіпок тростинного цукру.

  12. Розлити по тарілках, прикрасити кінзою та подавати з рисом на парі.

Дивитися інші морепродукти для приготування суші

Інформація для замовлення
  • Ціна: 470 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner