Основні | |
---|---|
Виробник | JS |
Країна виробник | Китай |
Тип | Водорості |
Вага | 1000 г |
Чука – справжнє свято смаку!+
Водорості - найбільш велика частина повсякденного японського раціону. Найчастіше їх продають свіжими або вже підсушеними.
Салат Чука - це морські водорості, що відрізняються від морської капусти смаком, і не мають такого яскравого запаху йоду. Водорості, з яких складається чука, більш нейтральні в своїх смакових параметрах, на відміну від морської капусти, хоча можуть відрізнятися жорсткістю і складом. Іноді салат чука може передбачати наявність декількох видів водоростей, але головне їх гідність як хороших інгредієнтів - приємний морський аромат.
Смак: нейтральний, ніжний, гармонійний,соковитий, злегка гоструватий.
Колір: від відтінків свіжої весняної зелені до благородного малахіту.
Додаткові властивості: дуже ситний продукт.
Для приготування Чука салату використовуються тільки молоді водорості.
Смакова цінність водорості в її свіжості і хрусткою структурі, дещо схожою на структуру овочів. Відмінно гармонує з салатами і тушкованими овочами.
Для кайсо також необхідні солоні водорості. Крім них, в салаті будуть добре виглядати стебла селери, шматочки дайкона або маринованої вишні.
Калорійність чука салату дуже низька, тому він є відмінним варіантом для тих, хто сидить на дієті.
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 264 грн/упаковка