Японський майонез – традиційний і дуже популярний в Японії соус, застосовуваний для заправки салатів і як інгредієнт суші, сашимі, ролів. Соус тамаго-но-моно, саме так він називається в японської кулінарної історії, відрізняється від звичного нам соусу майонез легкою текстурою, меншою кількістю калорій і досить ніжним смаком.
Упаковка 500 мл у пляшці
Склад японського майонезу
Відмінні гастрономічні якості безпосередньо залежать від складу японського майонезу. У класичному соусі можна зустріти такі компоненти як яйця, масло рослинного походження, жир, сіль, аскорбінову і лимонну кислоту, рисовий оцет і різноманітні приправи. Головною рисою, легко відрізняє японський майонез від інших аналогів є ненав'язливий легкий смак поряд з тонкою текстурою.
Часом через брак магазинного майонезу японського походження кулінари пробують відтворити даний продукт самостійно. Тоді у складі японського майонезу присутні яєчні жовтки, лимонний сік місо, рослинне масло, сіль, білий мелений перець, а також мелена шкірка юзу.
Калорії, ккал:
134Білки, г:
4.3Жири, г:
10.2Вуглеводи, г: 5.8
Чудове поєднання японського майонезу з водоростями і рисом найяскравіше розкриває і доповнює смак овочів, рису і риби.Дивитися інші соуси
- Ціна: 378 грн/упаковка