Японський майонез — традиційний і дуже популярний у Японії соус, що застосовується для заправлення салатів і як інгредієнт суші, сашимі та ролів. Соус тамаго-но-моно, саме так він називається в японській кулінарній історії, відрізняється від звичного нам соусу майонез легкою текстурою, меншою кількістю калорій і досить ніжним смаком.
Паковання 500 мл у пляшці
Склад японського майонезу
Чудові гастрономічні якості безпосередньо залежать від складу японського майонезу. У класичному соусі можна натрапити на такі компоненти, як яйця, олія рослинного походження, жир, сіль, аскорбінову та лимонну кислоту, рисовий оцет і різноманітні приправи. Головною рисою, що легко відрізняється японським майонез від інших аналогів, є ненав'язливий легкий смак поряд із тонкою текстурою.
Часом за нюхом магазинного майонезу японського походження кулінари пробують відтворити цей продукт самостійно. Тоді в складі японського майонезу є яєчні жовтки, лимонний сік мисо, олія, сіль, білий мелений перець, а також мелена шкірка юзу.
Калорії, ккал:
134Білки, г:
4.3Жири, г:
10.2Вуглеводи, г: 5.8
Чудове поєднання японського майонезу з водоростями та рисом яскравіше розкриває й доповнює смак овочів, рису та риби.Дивитися інші соусы
- Ціна: 378 ₴/упаковка