У японській традиційній кухні багато страв готуються у фритюрі, для якого потрібне спеціальне борошно та сухарі панірувальні — для обсмажування м'яса, овочів або риби. Ми допоможемо вам приготувати справжні японські страви зі сутінками «Панко» та борошном темпурної.
Борошно для обсмажування
Популярна японська «Темпура» — це смажені у великій кількості олії різноманітні фрукти, морепродукти або овочі в тісті. Ніжний хрусткий кляр — легкий і повітряний за консистенцією.
Японська кухня не терпить жирних або занадто важких страв, тому кляр готують зі спеціального борошна темпурною. Вона складається з пшеничного та рисового борошна, кукурудзяного крохмалю, розпушувача. Додавання спецій (солі, висушеного часнику та чорного перцю) надає пікантний закінчений присмак тіста та спрощує процес замішування. В інтернет-магазині компанії Food's Good темпурне борошно для обсмажування продається в компактному пакованні.
Панівні сухарі
Ніжні та хрусткі панірувальні сухарі «Панко» застосовують для обсмажування м'ясних страв, наприклад, відбивних «Тонкацу». Особливі сухарі, що не вбирають жир, отримують із хліба, що випікається без скоринки за спеціальною технологією. Підсушений хліб делікатно перемелюється в повітряні великі крихти.
Хочете приготувати хрустку «Тонкацу» або «Темпуру» — звертайтеся до Food's Good!