Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Ціна за 1 кг | 102 |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Bon Chef |
Сухарі Панко (яп. パン粉?) — традиційна японська панировочная суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої і повітряної сухарній крихти і, в залежності від виробника, приправ та прянощів.
УПАКОВКА 1 КГ
Назва походить від португальського «pão» (пан) — «хліб», запозиченого японською мовою безпосередньо, ияпонского «ко» — «порошок», «мука».+
Традиционно панко производится из хлеба, лишённого корочек и выпекающегося путём пропускания через деревянные или пластиковые формы с тестом электрического тока. Получающиеся при этом буханки лишены плотных корок и быстро черствеют, после чего размалываются на особых, менее травмирующих мякиш мельницах. За счёт этого сама крошка оказывается более крупной, а её структура более насыщена воздушными пузырьками по сравнению с плотной крошкой европейского хлеба.
Приправа використовується для смаження у фритюрі ролів, овочів, м'яса (наприклад, короккэ або тонкацу) иморепродуктов. Панировочная суміш зазвичай буває двох кольорів: яскраво-жовтого (з додаванням прянощів, у тому числі куркуми) і білого. Панко надає пишність продуктів і більш красивий вигляд страв. Крім того, легка і повітряна текстура панірування дозволяє легко стекти зайвому маслу, роблячи страви менш жирними.
- Ціна: 255 грн