Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Ціна за 1 кг | 102 |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Bon Chef |
Сухари Панко (яп. パン粉?) — традиційна японська панірувальна суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої й повітряної сухарної крихти та залежно від виробника, приправ і прянощів.
ПАКОВАННЯ 1 КГ
Назва походить від португальського «ptoreo» (пан) — «хліб», запозиченого японською мовою безпосередньо, іяпонського «ко» — «порошок», «мука».+
Традиційно панко виготовляється з хліба, позбавленого скоринок і випікається через пропускання через дерев'яні або пластикові форми з тістом електричного струму. Буханки, що виходять, позбавлені щільних кірок і швидко черствіють, після чого розмелюються на особливих, менш травмуючих м'якиш млинах. Завдяки цьому сама крихта виявляється більш великою, а її структура більш насичена повітряними бульбашками, порівнюючи зі щільною крихтою європейського хліба.
Приправа використовується для смаження у фритюрі ролів, овочів, м'яса (наприклад, короке або тонкацу) іморепродуктів. Панівна суміш зазвичай буває двох кольорів: яскраво-жовтого (з додаванням прянощів, зокрема куркуми) й білого. Панко надає пишності продуктам і красивіший вигляд стравам. Крім того, легка та повітряна текстура панірування дає змогу легко стікати зайву оливу, роблячи страви менш жирними.
- Ціна: 255 ₴