Суші та роли стали такими популярними, що ця страва подають практично в будь-якому заведенні громадського харчування, незалежно від основної спрямованості. Щоб ця їжа вийшла дійсно смачною й повністю відповідала класичним рецептам, риба, яку беруть для виготовлення ролів або суші, має бути підібрана правильно. Серед ідеальних варіантів, звичайно ж, копчений вугор, тунець і окунь.
Риба у вакуумному пакованні
Риба може бути солоною, сирою або обсмаженою, залежно від вимог конкретного рецепта, але її початкова якість має бути дуже високою.
Інтернет-магазин Food's Good пропонує рибу для ролів, суші, у вакуумному пакованні. Вся продукція свіжа та високоякісна — ідеальна для японської кухні.
Окунь, тунець і вугор для суші та ролів
У нашому каталозі ви знайдете рибу для приготування:
- суши;
- ролів;
- сашимі;
- супів та інших страв традиційної східної кухні.
Їжа, що вважається традиційною для Японії або Китаю, не тільки екзотична для нас, але ще й дуже корисна. Відомо, що велике вживання риби сприяє загальному зміцненню здоров'я, насичує організм корисними жирними кислотами тощо.
Отже, вживання страв з окуня, тунця, вугра — це не тільки смачно, а й піде на користь здоров'ю. А оригінальність східних рецептів додасть трапезі екзотичності.