Основні | |
---|---|
Виробник | Mandarin |
Країна виробник | Китай |
Тип | Морепродукти |
Вугор копчений у унагі соусі
Використовується для приготування суші, ролів, салатів і супів,
Морський вугор є джерелом жирних кислот Омега-3, а також прекрасно збалансованим вмістом натрію й калію
Склад: філе вугре, соєвий соус, рисовий сироп, цукровий сироп
Вугор із тонкою шкурою й малою кількістю соусу
Розміри oz 13 вага однієї тушки 730-880 грамів
М'ясо вугро містить приблизно 30% високоякісних жирів, приблизно 15% білків, комплекс вітамінів і мінеральних елементів. Вугор + містить велику кількість вітамінів А, B1, B2, D і E. Сприятливо впливає на організм людини великий вміст білка в м'ясі вугрі.
Мало хто знає, що в Японії популярність на м'ясо вугру зростає ближче до літа, позаяк вугор сприяє зняттю втоми в спеку та допомагає японськцям краще переносити спекотний літній період. Риб'ячий жир, що міститься в м'ясі морського вугру, запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
Морський вугор, крім ні з чим не порівнянного смаку, є джерелом жирних кислот Омега-3, а також натрію та калію, необхідних для здоров'я.
Сьогодні купити вугор «Унагі» може будь-хто охочий. Продукт спеціальним способом готується в Китаї: відварюється і коптиться в соєвому соусі, щоб бути повністю готовим до вживання. Тому купити вугор — це означає придбати не простий напівфабрикат, а повноцінну страву, яка так високо цінується в азійській кухні. Вугор може бути відразу ж використаний у їжу або ж доданий у якусь складнішу їжу. Зокрема, купити вугор можна як для перших страв, так і для оригінальних салатів, щоб надати їжі специфічного смаку, властивого для японської та китайської кухні.
Великий гурт обгортується індивідуально.
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 828 ₴/кг