Основні | |
---|---|
Виробник | Mandarin |
Країна виробник | Китай |
Тип | Морепродукти |
Вугор копчений в унагі соусі
Використовується для приготування суші, ролів, салатів і супів,
Морський вугор є джерелом жирних кислот Омега-3, а також прекрасно збалансованим вмістом натрію і калію
Склад: філе вугра, соєвий соус, рисовий сироп, цукровий сироп
Вугор з тонкою шкурою і малою кількістю соусу
Розміри oz 13 вага однієї тушки 730-880 грам
М'ясо вугра містить близько 30 % високоякісних жирів, близько 15 % білків, комплекс вітамінів і мінеральних елементів. Вугор + містить велику кількість вітамінів А, B1, B2, D і E. Благотворно впливає на організм людини великий вміст білка в м'ясі вугра.
Мало хто знає, що в Японії популярність на м'ясо вугра зростає ближче до літа, так як вугор сприяє зняттю втоми в спеку і допомагає японцям краще переносити спекотний літній період. Риб'ячий жир, що міститься в м'ясі морського вугра запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
Морський вугор крім ні з чим не порівнянного смаку ― є джерелом жирних кислот Омега-3, а також натрію і калію, необхідних для здоров'я.
Сьогодні купити вугор «Унагі» може будь-хто. Продукт спеціальним чином готується в Китаї: відварюється і коптиться в соєвому соусі, щоб бути повністю готовим до вживання. Тому купити вугор – це значить придбати не простий напівфабрикат, а повноцінне блюдо, яке так високо цінується в азіатській кухні. Вугор може бути відразу ж вжито в їжу або ж доданий в якусь більш складну їжу. Зокрема, придбати вугор можна як для перших страв, так і для оригінальних салатів, щоб надати їжі специфічний смак, властивий для японської та китайської кухні.
Крупний опт обговорюється індивідуально.
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 759 грн/кг