Кошик
573 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Медальйони з Тунця 500 грам / 4 Медальйони

  • В наявності

398 ₴

Медальйони з Тунця 500 грам / 4 Медальйони
Медальйони з Тунця 500 грам / 4 МедальйониВ наявності
398 ₴
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Як пожежити тунця на сковороді

Рибні стейки промити під струменем холодної води. Якщо в черевній частині залишилася темна плівка, зняти її.

Посолити з двох боків. У цієї риби немає характерного рибного смаку та запаху, тому злити її рекомендується помірно, щоб не перебити делікатний смак м'яса. Залишити проблискуватися на п'ять хвилин.

Розмолоти в ступці горошини перцю. Присипати стейки, втираючи перець руками.

Перед тим, як смажити тунця на сковороді, рибу потрібно замаринувати в соусі, вона вийде соковитішою. Полити кожен стейк соєвим соусом із двох боків. Скласти один на інший, накрити та поставити в холодильник на 20-30 хвилин. Цей час можна використовувати для приготування гарніру або овочевого салату. З гарнірів смажений тунець подають із рисом, картоплею у всіх типах (запечений, відварений, пюре, смажений), овочі приготовані на парі або тушковані на сковороді.

Налити в сковороду олію шаром приблизно 1,5 см. Розкалити її, кинути маленький шматочок хліба, щоб перевірити температуру. Щойно навколо шматочка олія почне бульбашкуватися, витягти смажений хліб і викласти стейки не впритул один до одного, олія має бути з усіх боків.

Тепер головний секрет як пожежити тунця смачно. Потрібно зробити вогонь сильнішим від середнього та швидко обсмажити стейк тунця з двох сторін. Запечатавши в такий спосіб рибу, ми уникнемо втрати соку, стейки в разі подальшого обсмажування залишаться соковитими всередині, зовні буде рум'яна скоринка. Продовжувати обсмажування на середньому вогні по 4-5 хвилин із кожного боку.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 398 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner