Філе лосося — делікатесна риба. Її корисні властивості пояснюються високим вмістом в ній корисних речовин: вітамінів (А, В1, В2, В5, В6, В9, В12) і мінералів (калій, фосфор, натрій, кальцій, залізо, мідь, селен, йод, марганець, цинк). Особливо важливі для нормальної життєдіяльності людини омега-3 поліненасичені жирні кислоти, які містяться саме в червоній рибі.
Філе Лосося на шкірі в ваккуме одне філе 2+ кг
Ці речовини покращують кровотворення, стимулюють роботу серця і судин, нормалізують нервову систему, уповільнюють процес старіння і надають антидепресивний ефект.Також філе лосося характеризується низькою калорійністю — всього 153 ккал на 100 р. Такий продукт ідеально підходить для дієтичного харчування й для раціону спортсменів — він багатий легкозасвоюваними білками і жирами, але не містить вуглеводів. Страви з лосося популярні в кухнях різних країн. В Італії філе цієї риби прийнято смажити в тесті, в Японії — додавати в суші, в Скандинавії — використовувати для приготування юшки, салатів, а також запікати в духовці і на грилі. М'ясо лосося можна маринувати, коптити і консервувати — кожен з цих варіантів по-своєму гарний. Ідеально доповнять цю рибу численні соуси і підливи: пряні, фруктові і кисло-солодкі. Неймовірно смачний варіант закуски — бутерброди з вершковим маслом і слабосоленим або слабокопченым лососем. Смак риби підкреслять лимон і зелень. Представлений продукт відрізняється високою якістю — у виробництві використовується тільки добірна риба. Також дане філе неймовірно зручно в приготуванні. Харчові властивості, 100г- Калорійність 153.00 ккал
- Белки16.00г
- Жиры15.90г
*Доставка охолодженої риби здійснюється тільки за Одесі
Інформація для замовлення
- Ціна: 950 грн/кг