Філе лосося — делікатесна риба. Її корисні властивості пояснюються високим вмістом у ній корисних речовин: вітамінів (А, В1, В2, В5, В6, В9, В12) і мінералів (калій, фосфор, натрій, кальцій, залізо, мідь, йод, марганець, цинк). Особливо важливі для нормальної життєдіяльності людини омега-3 поліненасичені жирні кислоти, які містяться саме в червоній рибі.
Філе Лосося на шкірі в вакумі одне філе 2+ кг
Ці речовини покращують кровотворення, стимулюють роботу серця й судин, нормалізують нервову систему, уповільнюють процес старіння й надають антидепресивний ефект.Також філе лосося характеризується низькою калорійністю — всього 153 ккал на 100 г Такий продукт ідеально підходить для дієтичного харчування і для раціону спортсменів — він багатий на легкозасвоювані білки та жири, але не містить вуглеводів. Страви з лосося популярні в кухнях різних країн. В Італії філе цієї риби заведено смажити в тісті, у Японії — додавати в суші, у Скандинавії — використовувати для приготування вух, салатів, а також запікати в духовці та на грилі. М'ясо лосося можна маринувати, коптити та консервувати — кожен із цих варіантів по-своєму гарний. Ідеально доповнять цю рибу численні соуси та підливки: пряні, фруктові та кисло-солодкі. Неймовірно смачний варіант закуски — бутерброди з вершковим маслом і слабосоленим або слабокопченим лососем. Смак риби підкреслять лимон і зелень. Представлений продукт вирізняється високою якістю — у виробництві використовується тільки добірна риба. Також це філе неймовірно зручно в приготуванні. Харчові властивості, 100 г- Калорійність 153.00 ккал
- Білки16.00г
- Жири15.90г
*Доставка охолодженої риби здійснюється тільки за Одесою
Інформація для замовлення
- Ціна: 990 ₴/кг