Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Річкова риба |
Вид продукції | Копчена риба |
Вид риби | Сом |
Кларий угревідний - сом африканський прекрасне ніжне біле м'ясо, відсутність дрібних кісток!
Сильно перевершує за смаковими якостями м'ясо звичайного сома. Чудовий у смаженому і копченому вигляді.
Угревідний кларий – інгредієнт, потрібний при приготуванні багатьох страв японської кухні. М'ясо Clarias gariepinus, з якого виробляється кларий угревідний, не поступається за смаковими характеристиками вугра. Корисні властивості угревидного клария також були виявлені поряд з ним.
Багато закупівельники продукції для японської кухні воліють купити угревідний кларий для своїх ресторанів з-за більш демократичної ціни.
Главная особенность клариевого сома - пр¬екрасные вкусовые качества. Мясо его нежное и вкусное, белого цвета, относительно низкое содержание жира - 5,1%, высокое со-держание белка - 16.2% позволяет относить¬ данную рыбу к диетическим продуктам, и не¬ уступает по вкусу мясу сиговых,¬ угря и осетра. В нем суточная доза Омега 3 жирных кислот.
Страви з клариевого сома міцно увійшли в меню кращих ресторанів Європи. Постійний контроль з нашого боку і з боку Державних органів дозволяє давати гарантію на якість нашої риби. Захист від підробок гарантовано - їх не можна виростити у відкритому водоймищі
- Ціна: 394 грн/кг