Кошик
517 відгуків
+380 (93) 669-41-67
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Окунь Сумідай

Окунь Сумідай, фото 2
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

420 грн/кг

Показати оптові ціни
Окунь Сумідай
Окунь СумідайВ наявності
420 грн/кг
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Окунь "Зумидай" (тилія) вважається однією з найсмачніших і найкорисніших для здоров'я риб. Через широке застосування в японській кухні її часто називають «типово японською рибою» Під час оброблення окуня багато залежить від майстерності кухаря — чим тонше зрізання шкіри, тим яскравіше буде оголене м'ясо.

Більше смачної продукцій на fg.od.ua

Зумидай — глибинний окунь червоного кольору, атмосфера проживання робить м'ясо риби особливо жирним. Філе морського окуня, попередньо очищене від кісток, входить до складу безлічі страв японської національної кухні. В міру приправлене філе з окуня, часто використовується для приготування суші (сусі) і сашимі (сасімі). Основними місцями здобичі риби є Тихий і Атлантичний океани, а вилов і перероблення риба проходить відразу ж на прибережних фермах. Найчастіше, у стравах суші, окунь Сумішай подається нарізкою з тунцем і восьминігом. Страва підноситься до столу, прикрашених васабі, лимоном і молодими стеблами хрону.

Окунь «Ідзумідай», для приготування суші та ролів, штучно вирощується на рибних фермах Тайваню й Китаю, справедливо вважається родзинкою будь-якого японського ресторану. Він вирізняється смачним ніжним м'ясом і чудово підходить для приготування суші, ролів і сашимі.

Дивитися інші морепродукти для приготування суші

Інформація для замовлення
  • Ціна: 420 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner