Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 0.5 |
Стружка тунця — це продукт японської кухні, який також має назву «боніто». Він отримав широку популярність завдяки своєму унікальному смаку та структурі. У наш час цей інгредієнт використовується для приготування безлічі оригінальних страв і закусок.
ПАКОВАННЯ 500 ГРАММ
На сьогодні тунець є одним із найпопулярніших різновидів риб. Його продаються у свіжому та замороженому вигляді, цілком або нарізкою, у формі філе або консервації тощо. Також є такий продукт як стружка тунця, який використовується як інгредієнт для приготування традиційних ролів, а також суші.
Використовується стружка тунця не тільки в приготуванні суші та ролів, але й в інших стравах. Якщо додасть стружку тунця до гарячого рису, то виходить апетитна та цілком самостійна закуска. Однак найпоширенішим способом застосування стружки тунця в поєднанні з комбу є приготування наваристих японських супів і бульйонів іменуваних дачі. Актуально використання цього рибного продукту як декор для всіляких страв і не тільки японської кухні.
Наш Сайт fg.od.ua
Енергетична цінність на 100 г | 340 Ккал |
Білки | 28 г |
Жири | 1 г |
Вуглеводи | 0 г |
Великий гурт обгортується індивідуально
- Ціна: 735 ₴