Темпурове борошно — це чудове поєднання пшеничного борошна та рисового борошна, а також часнику, чорного перцю та інших приправ, завдяки якому на продуктах утворюється дуже смачна та хрустка скоринка.
У приготуванні кляра для темпури є один нюанс: його необхідно не надто добре замішувати, щоб у суміші залишалися грудочки борошна та повітряні бульбашки. Сам кляр готується безпосередньо перед приготуванням і вживанням темпури, а щойно він починає осідати, його вже не використовують.
Темпурове борошно використовують для приготування гарячих ролів+
Паковання 907 грамів
Склад: борошно пшеничне, кукурудзяний крохмаль, сіль, рисове борошно, часниковий порошок, чорний перець, розпушувач, вітамін В2.
Є один нюанс у приготуванні кляра для темпури: його потрібно замішувати не дуже сильно, щоб у суміші залишалися грудочки борошна та повітряні бульбашки. Сам же каляр готувати потрібно безпосередньо перед застосуванням темпури, а щойно він починає осідати, його вже не використовують.
- Ціна: 105 ₴/упаковка