Ікра капелана Масаго оранж 0,5 кг/уп
Ікра капелана Масаго дуже популярна в Японії не тільки як один з основних продуктів для приготування суші та ролів, але також як один з інгредієнтів для популряных японських страв. Масаго використовується в якості прикраси гункан-суші, роли "Каліфорнія", а також додається всередину ролів як начинка.+
УПАКОВКА 500 ГРАМ -/+ 2-3%
Ікринки мойви Масаго (Masago) дещо менший і більш ніжні, ніж ікринки Тобіко.
Ікра Масаго і риба Масаго як інгредієнт для страв вперше отримала своє розповсюдження в Ісландії, і вперше стала імпортувати з цієї північної країни. Сама назва капелан масаго перекладається з англійської мови як "мойва".
Японці дуже люблять ікру капелана. Правда в Японії ікру масаго отримують з риби під назвою Сисамо. Риба Сисамо схожа на лист верби ― така ж довга і тонка. А відноситься до роду спиринхи, увазі Spirinchus lanceolatus і поширена виключно біля східного узбережжя острова Хоккайдо, де і розмножується.
До речі, японці вживають не тільки ікру Сисамо, але і саму рибу. Вони повністю засмажують цю рибку з головою та ікрою. Таке популряное страва називається до-сечі-сисамо.
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 861 грн/упаковка