Кошик
568 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Сир Філаєдельфія 0,175

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

85 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
Сир Філаєдельфія 0,175
Сир Філаєдельфія 0,175Немає в наявності
85 ₴/упаковка
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Вершковий сир (англ. Cream cheese, також м'який сир) — м'який, солодкий, з помірно вираженим смаком із молока та вершків (відсюда та назва сиру). За французькими джерелами відомий від XVII століття.

Сир має ніжну консистенцію, не вимагає періоду дозрівання, і цим відрізняється від інших м'яких сирів типу брі та нішепроникник. Найбільш схожими за смаком, структурою та консистенцією, а також за допомогою приготування є бурсен і маскарпоне.

Паковання 0,125 кг

Сир Філадельфія широко використовуваний для привідування суші та ролів

Найвідоміша в Америці марка цього сиру має назву «Філадельфія» і належить американській компанії Крафт Фудс. Цей сир випускається з 1872 року, назва дістала на честь міста Філадельфії, який тоді був відомий їжею чудової якості.

Цей сир складається з знежиреного пастеризованого молока та молочного жиру, концентрату сироваткового білка, сирної культури, солі, сироватки, стабілізаторів (ксантанова камедь і/або камедь ріжкового дерева та/або гуарова камедь), сорбінової кислоти (в Як консервант), пальмітат вітаміну А(1).

Молоко пастеризується, а потім гомогенізується й охолоджується для початку наступної стадії. Молоко повільно нагрівається перед тим, як проводитьсяферментація. Для цього в нормалізовану молочну суміш додають закваску для згортання молочного білка та утворення сирного згустку з виділенням сироватки.

Після цього відокремлюють сироватку від сирного згустка, надають сирній масі потрібної структури та додають сіль і стабілізатори. Смакові добавки, як-от часник, трави додають до вже готового крем-сир перед упаковкою.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner