Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Вага | 0.4 г |
Склад | Лемонграс 22%, рослинна олія (соєва олія), цукор білий, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, паста фінікова, сіль харчова, рибний соус, паста з креветок, кафирная цедра лайма. |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова туба |
Країна виробник | Тайланд |
Том-ям — кисло-гострий суп із креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Національна страва Лаоса та Таїланду. Також застосовуються в сусідніх країнах: Малайзії, Сінгапурі та Індонезії.
Буквально назва супу складається з двох тайських слів «том» і «ям». «Том» ( ⁇ ) дослівно перекладається як «варити» або «кип'ятити». «Ям» ( ⁇ ) — тайський гострий салат
БАНКА 400 ГРАМ
Інгредієнти
Основні:
листя кафрського лайма
галангу
перець чилі (
лемонграс
кінза.
Додаткові:
листя Ерингіуму пахучого
лайма
тамаринд (у разі якщо немає лайма, до появи лайма в Таїланді був основним інгредієнтом);
помідор;
гриби;
рибний соус;
курка (може бути риба, креветки, свинина тощо);
броколі, кольорова капуста (вегетаріанський варіант);
паста для том-яма (у складі, зазвичай, цибуля, часник, тамаринд, креветкова паста);
кокосове молоко
квітка банана
Склад
Лемонграс 22%, олія (соєва олія), цукор білий, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, паста фінікова, сіль харчова, соус рибний, паста з креветок, кафірна цедра лайма
- Ціна: 289 ₴