Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Вага | 0.4 г |
Склад | Цибуля шалот, часник, перець чилі червоний сушений 15%, сіль харчова, лемонграс, кафирная цедра лайма, галангал, кориця, мускатний горіх, кмин мелений, насіння коріандру, куркума. |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова туба |
Країна виробник | Тайланд |
Паста каррі - це суміш різних спецій, яка є невід'ємною частиною традиційної тайської кухні. Від індійського аналога паста каррі з Таїланду відрізняється своєю консистенцією. Тобто індійський каррі представляє собою сухий порошок, тоді як тайський продукт є пастоподібним продуктом.
БАНКУ 400 ГРАМ
Паста карри условно подразделяется на три основных вида. Первые три – желтая, зеленая и красная паста карри являются самыми востребованными и потребляемыми в тайской кулинарной традиции
В настоящий момент в Таиланде существует огромное множество видов пасты карри, каждая провинция имеет свой собственный рецепт приготовления этой смеси. Несмотря на это, все разновидности продукта готовятся на основе одних и тех же ингредиентов. Это сушеный красный перец чили, лимонное сорго или лемонграсс, цедра кафир-лайма, галангал, лук-шалот, чеснок, корень сельдерея, кумин и креветочная паста.
Состав
Цибуля шалот, часник, перець чилі червоний сушений 15%, сіль харчова, лемонграс, кафирная цедра лайма, галангал, кориця, мускатний горіх, кмин мелений, насіння коріандру, куркума.
- Ціна: 231 грн