Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Вага | 0.4 г |
Склад | Цибуля шалот, часник, перець чилі червоний сушений 15%, сіль харчова, лемонграс, кафирная цедра лайма, галангал, кориця, мускатний горіх, кмин мелений, насіння коріандру, куркума. |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова туба |
Країна виробник | Тайланд |
Паста карі — це суміш різних спецій, яка є невіддільною частиною тайської традиційної кухні. Від індійського аналога паста карі з Таїланду відрізняється своєю консистенцією. Тобто індійський карі являє собою сухий порошок, тоді як тайський продукт є пастоподібним продуктом.
БАНКА 400 ГРАМ
Паста карі умовно піддіюється на три основних різновидів. Перші три — жовта, зелена и червона паста карі є найпопулярнішими та споживаними в тайській кулінарній традиції
На цей момент у Таїланді є безліч різновидів пасти карі, кожна провінція має свій власний рецепт приготування цієї суміші. Попри це, усі різновиди продукту готуються на основі одних і тих самих інгредієнтів. Це сушений червоний перець чилі, лимонне сорго або лемонграс, цедра кафір-лайма, галангал, цибуля-шалот, часник, корінь селери, кумін і креветкова паста.
Склад
Цибуля шалот, часник, перець чилі червоний сушена 15%, сіль харчова, лемонграс, кафірна цедра лайма, галангал, кориця, мускатний горіх, кмин мелений, насіння коріандру, куркума.
- Ціна: 257 ₴