Кошик
501 відгук
+380936694167
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Гребінці в половинах раковин, 500 грам, вакуум

Гребінці в половинах раковин, 500 грам, вакуум, фото 2
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

188 грн/упаковка

Показати оптові ціни
Гребінці в половинах раковин, 500 грам, вакуум
Гребінці в половинах раковин, 500 грам, вакуумНемає в наявності
188 грн/упаковка
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Країна виробникФіліппіни
ТипГребінці морські
Вид продукціїЗаморожені
УпаковкаЛоток пакет

Гребінці в половинках раковин, з ікрою, упаковка вакуум, м'ясо ніжне і солодке. Ввезені в Україну офіційно, є всі сертифікати якості і здоров'я. Добре підходять для запікання в духовці з шматочком вершкового масла, часнику, під сиром Пармезан. Приготування займає до 10 хвилин

В УПАКОВЦІ 6 гребінців в полуракушке

 

Морські гребінці в устричному соусі



Широке поширення морські гребінці отримали в італійської та французької кухні, де їх поєднують з різними соусами. Наприклад, устричний соус по-справжньому розкриває смак молюсків. Однак важливо точно дотримуватися технології приготування, щоб блюдо вийшло точно за рецептом. Рецепт приготування гребінців з фото істотно полегшить завдання.
 

Інгредієнти 

Час приготування: 5 хв

Кількість порцій: 1

250 гр морського гребінця (без урахування раковин);

· 1 ч. ложка масла кунжуту;

· 1 невеликий зубчик часнику;

· 1 ст. ложка рослинного масла;

· 1 ч. ложка соєвого соусу;

· трохи цукру;

· 2 ст. ложки устричного соусу.

Процес приготування

Час приготування: 5 хв

1. Розкриваємо раковини і виймаємо вміст.
2. З'єднуємо соєвий соус з устричним.

3. Додаємо масло кунжуту і щіпку цукру. Ретельно перемішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

4. У сковороді розігріваємо олію, куди додаються гребінці. Обсмажуємо їх разом з часником і імбиром.

5. Після того, як гребінці стануть золотистими, можна вливати нашу суміш соусів. Обсмажуйте протягом 30 секунд.

6. Готову страву посипається зеленню і викладається на раковини.

Відмінним доповненням для морських гребінців буде біле вино. Воно гармонійно переплітається з смакової палітри молюска і значно поліпшує її якості. Це найпростіший спосіб приготування морських гребінців в соусі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 188 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner