Основні | |
---|---|
Країна виробник | Філіппіни |
Тип | Гребінці морські |
Вид продукції | Заморожені |
Упаковка | Лоток пакет |
Гребільця в половинках раковин, з ікрою, упаковка вакуум, м'ясо ніжне та солодке. Внесено до України офіційно, є всі сертифікати якості та здоров'я. Добре підходять для запікання в духовці зі шматочком вершкового масла, часнику, під сиром Пармезан. Приготування займає до 10 хвилин
У ПАКОВКУ 6 гребінців у напівчерепашці
Морські гребінці в устричному соусі
Широке поширення морські гребінці отримали в італійській і французькій кухні, де їх поєднують із різними соусами. Наприклад, устричний соус по-справжньому розкриває смак молюсків. Однак важливо точно дотримуватися технології приготування, щоб страва вийшла точно за рецептом. Рецепт приготування гребінців із фото істотно полегшить завдання.
Інгредієнти
Час підготовки: 5 хв
Кількість порцій: 1
250 г морського гребінця (без урахування раковин);
· 1 ч. ложка олії кунжуту;
· 1 невеликий зубчик часнику;
· 1 ст. ложка олії;
· 1 ч. ложка соєвого соусу;
· трохи цукру;
· 2 ст. ложки устрикового соусу.
Процес приготування
Час приготування: 5 хв
1. Розкриваємо раковини та виймаємо вміст.
2. З'єднуємо соєвий соус з устричним.
3. Додаємо олію кунжуту та щіпку цукру. Ретельно перемішуємо доти, поки цукор не розчиниться.
4. У сковороді розігріваємо олію, куди додаються гребінці. Обсмажуйте їх разом із часником і імбиром.
5. Після того, як гребінці стануть золотистими, можна вливати нашу суміш соусів. Обсмажуйте упродовж 30 секунд.
6. Готова страва посипається зеленню і викладається на раковини.
Чудовим доповненням для морських гребінців буде біле вино. Воно гармонійно переплітається зі смаковою палітрою молюска та неабияк покращує її якості. Це найпростіший спосіб приготування морських гребінців у соусі.
- Ціна: 188 ₴/упаковка