Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Японська кухня пропонує нам не тільки суші та роли, а й цілий спектр дивовижних супів і страв із рису та локшини, які швидко та просто може приготувати кожна господиня. Основою більшості цих страв є Хондаші
Харчова цінність |
білки — 22 г, жири — 1 г |
Енергетична цінність |
103 Ккал |
Склад |
глюкоза, амінокислота, сіль, дріжджі, декстрин |
ПАКОВАННЯ 500 ГРАММ
Готувати з нього дуже зручно та швидко. Потрібно просто розвести гранули в киплячій воді, і смачний і корисний дача буде готовий. Хондаші в японській кухні використовується як основа для мисо-супа, також цим бульйоном часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був надто концентрованим.
Дивитися інші приправи та спеції
Інформація для замовлення
- Ціна: 259 ₴/упаковка