Едамаме (яп. 枝豆) — варені у воді або на парі прямо в стручках соєві боби, популярна закуска японської кухні до пива та інших західних спиртних напоїв. У Японії стручки зазвичай варлять у солоній воді
ПАКОВАННЯ 1 КГ
Едамаме, як і інші продукти із сої, багаті на білки, харчові волокна й такі речовини, як фолієва кислота, марганець, фосфор і вітамін K. У 100 грамах едамаме міститься 361 мг омега-3-ненасичених жирних кислот і 1794 мг омега-6-ненасичених жирних кислот
Едаме допомагає знижувати вагу. Едаме містить дуже багато клітковини, яка необхідна, щоб контролювати вагу. Клітковина уповільнює процес засвоєння поживних речовин і нормалізує обмін речовин. Вуглеводи засвоюються набагато довше, що дає змогу зберегти енергію довгий час. Крім того, наш організм краще переробляє поживні речовини.
- Ціна: 269 ₴