Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
Том Ям — національний суп у Таїланді та Лаосі, який здобув широке поширення також у сусідніх країнах, як-от Малайзія, Індондезія й Сінгапур. Має яскраво-видажений кисло-гострий присмак. Іноді навіть зайвої гострої, але тут уже нічого не поділиш — така особливість майже всіх азійських страв.
ПАКОВАННЯ НАБОРУ 332 г
До речі, смакові особливості цього супу закладені й у самій назві. «Том» у перекладі з тайської мови означає «варити, кип'ятити», а «Ям» — це назва гострого тайського салату або загалом гострої суміші, що складається з безлічі спецій.
Набір складається з: кокосового молока (180 г), рисової локшини (100 г), паста Том Ям (50 г), сухі приправи (4 г).
Спосіб приготування:
1. Відварити рисову локшину в киплячій воді впродовж 5-6 хвилин. Відкинути на друшляк і залишити.
2. Розігріти 50 г кокосового молока, додати 50 г пасти Том Ям і готувати, перемішуючи, 1 хвилину.
3. Додати залишок кокосового молока, 200 мл води, сухі приправи та кип'ятити впродовж 3 хвилин.
4. Додати креветки (або іншу начинку на смак), сік лайма за бажанням і потримати на середньому вогні 5 хвилин.
5. Бульйон з усіма інгредієнтами вилити в глибоку миску та додати локшину.
6. Так само за бажанням можна додати морепродукти або куряче філе
Інгредієнтів у наборі досить для приготування 2 порцій. Сам процес не займе понад 15 хвилин.
- Ціна: 337 ₴