Набір для приготування локшини Пад Тай ТМ "AROY-D" 220 г
Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
Пад-тай — класичне блюдо тайської кухні з обсмаженої рисової вермішелі з овочами і ароматним соусом. Страва з рисової локшини, приготоване на грилі, вважалося вуличною їжею і в місцевих ресторанах Таїланду. Це блюдо зроблено з висушеної рисової локшини, яку обсмажують з яйцями і твердим сиром тофу, а потім приправляють тамариндовой м'якоттю, рибним соусом, сушеними креветками, часником або цибулею шалот, червоним перцем чилі і пальмовим цукром.
Набір «Пад Тай» включає основні інгредієнти для приготування локшини: соус Пад Тай, рисова локшина, крихта арахісу.
Спосіб приготування:
1. Відварити рисову локшину в киплячій воді протягом 5-6 хвилин. Промити холодною водою, відкинути на друшляк і залишити.
2. Розігріти на сковороді 2 ст. л рослинного масла, розбити яйце і приготувати скрамбл.
3. Додати соус Пад Тай, готову локшину, різаний зелений лук і арахіс. Ретельно перемішуючи, готувати 2-3 хвилини.
4.Додати начинку (м'ясо, креветки) і готувати до готовності.
5. За бажанням додати сік половинки лайма.
Інгредієнтів в наборі достатньо для приготування 2 порцій. Сам процес не займе більше 15 хвилин.
- Ціна: 337 грн