Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
Пад-тай — класична страва тайської кухні з обсмаженої рисової вермішелі з овочами та ароматним соусом. Блюдо з рисової локшини, приготоване на грилі, вважалося вуличною їжею й у місцевих ресторанах Таїланду. Ця страва зроблена з висушеної рисової локшини, яку обсмажують із яйцями та твердим сиром тофу, а потім приправляють тамариндової м'якоттю, рибним соусом, сушеними креветками, часником або цибулею шалот, червоним перцем чилі та пальмовим цукром.
Набір «Пад Тай» містить основні інгредієнти для приготування локшини: соус Пад Тай, рисова локшина, крихта арахісу.
Спосіб приготування:
1. Відварити рисову локшину в киплячій воді впродовж 5-6 хвилин. Промити холодною водою, відкинути на друшляк і залишити.
2. Розігріти на сковороді 2 ст. л олії, розбити яйце та приготувати скромбл.
3. Додати соус Пад Тай, готову локшину, різану зелену цибулю й арахіс. Ретельно перемішуючи, готувати 2-3 хвилини.
4.Добавити начинку (м'ясо, креветки) і готувати до готовності.
5. За бажанням додати сік половинки лайма.
Інгредієнтів у наборі досить для приготування 2 порцій. Сам процес не займе понад 15 хвилин.
- Ціна: 337 ₴