Масло EFFO, завдяки особливому жирно кислотним складом, має більш високу стійкість під час смаження. Професійна кухня, застосовує процес безперервного обсмажування, може одержати збільшення до 100% і більше циклів смаження продуктів
БОЧКА 15 ЛІТРІВ
Відмінна стійкість до окислення збільшує строки використання високоолеінового масла, а також забезпечує більш тривалий термін зберігання готового продукту.
Висока температура димоутворення дає можливість Шеф-кухарю безпечно працювати при потрібній температурі для обсмажування продукту найкращим чином. При цьому надати страві апетитний зовнішній вигляд і зберегти його поживні властивості.
Основу EFFO становить высокоолеиновое соняшникову олію. Його головна цінність - високий вміст (не менше 75%) мононенасыщенной олеїнової кислоти Омега-9, яка не містить трансжирів. Це ідеальне масло для приготування здорової їжі.
Для того щоб відфільтрувати масло або очистити сковороду, высокоолеиновое масло не повинно бути гарячим, на відміну від пальмового жиру.
Продукт поставляється в спеціальній упаковці - Bag in Box, яка була розроблена для найбільш зручного використання в HoReCa. Упаковка складається з картонного короба зовні і харчового пакету всередині.
- Ціна: 1 550 грн