Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип олії | Кунжутна |
Об`єм | 1657 мл |
Вага | 2200 г |
Упаковка | Металева тара |
Одна з найстаріших і найулюбленіших кухарями Сходу спецій — Олія кунжутна. Застосування його викликане й особливим, антибактерицидними й антиоксидювальними властивостями (тримувальні свіжість страв), і лікувальними якостями. А також широкими можливостями цього дивовижного продукту.
Поціновувачам східної кулінарії кунжутна олія купити варто неодмінно — це справді «серце» багатьох азійських страв:
ЖБ БАНКА 1,657 л
Японські застосовують його для заправлення страв із морепродуктів, обсмажування, зокрема, темпури;
• тайці та китайці «доповнюють» із ним складні багатокомпонентні соуси для гарячих страв, заправок супів;
• індиці також заправляють їм салати, використовують і для солодких страв.
Крім того, часто і східний плав не обходиться без цього особливого інгредієнта. Вдалими на Сході вважаються поєднання, коли кунжутна олія застосовується разом із медом або соєвим соусом. До речі, воно чудово підходить і для багатьох українських страв.
- Ціна: 1 059 ₴