Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Види ікри | Ікра тобіко |
Класифікація | Зерниста |
Фасовка | Баночна |
Упаковка | Пластикова банка |
Термін придатності | 24 міс |
Ікра Тобіко або литання риби — це хрустка ікра, яка має невеликий розмір, ніжний солодкуватий смак і запах риби. Вона сухіша, ніж масаго або лососова, тому приємно хрустить на зубах.
ПАКОВАННЯ 500 ГРАММ
Тобіко краще тримає форму та надає безперервний смак стравам, тому її люблять у багатьох кухнях світу.
Фарбується натуральними барвниками для надання яскравості: зелений, червоний, жовтогарячий, чорний та інші кольори.
Тоніко — це традиційний японський делікатес. Використовують в:
- суші та ролі, гунканах, нігірі;
- салатах;
- для прикрашання страв;
- закусках;
- супах;
— соусах.
Розморожувати ікру рекомендуємо в холодильнику за температури +2 +4 градуси. Це дає змогу мінімізувати втрати та ікра залишається пружною та збереже форму.
Під час приготування роли краще обвалювати в литці, тоді ікринки залишаються цілими та зберігають хрустку структуру.
- Ціна: 769 ₴