Одним з варіантів використання цього овочу є його маринування. Дайкон маринований, також відомий як Такуан (японська маринована редька) являє собою консервовану після попереднього просушування білу редьку дайкон, яка в результаті відрізняється жовтим забарвленням.
УПАКОВКА 500 ГРАМ
Дайкон маринований в якості закуски входить в щоденний раціон харчування японців, при цьому сама рослина по площі посіву займає лідируюче місце серед усіх овочевих культур в цій країні. Крім того, дайкон маринований використовується як наповнювач для суші в японській кухні.
Традиційно подавати дайкон маринований прийнято нарівні з іншими видами цукэмоно, так і в кінці трапези окремо – вважається, що цей продукт сприяє поліпшенню травних процесів. Дайкон маринований також користується популярністю на території Південної Кореї, де його називають танмуджи. Як правило, місцеве населення використовує дайкон маринований при приготуванні кимбап, а також в якості приправи до чаджанмен або багатьом іншим національним стравам.
- Ціна: 199 грн