Одним із варіантів використання цього овочу є його маринування. Дайкон маринований, також відомий як Такуан (японська маринова редька) являє собою консервовану після попереднього просушування білу редьку дайкон, яка в результаті вирізняється жовтим забарвленням.
ПАКОВАННЯ 500 ГРАММ
Дайкон маринований як закуска входить до щоденного раціону японських, водночас сама рослина за площею посіву займає провідне місце серед усіх овочевих культур у цій країні. Крім того, дайкон маринований використовується як наповнювач для суші в японській кухні.
Традиційно подавати дайкон маринований заведено як нарівні з іншими видами цуено, так і наприкінці трапези окремо — вважається, що цей продукт сприяє поліпшенню травних процесів. Дайкон маринований також має популярність на території Південної Кореї, де його називають танмуджі. Зазвичай, місцеве населення використовує дайкон маринований під час приготування кімбап, а також як приправу до чаджанмен або багатьох інших національних страв.
- Ціна: 325 ₴