Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Склад | Лемонграс 22%, рослинна олія (соєва олія), цукор білий, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, паста фінікова, сіль харчова, рибний соус, паста з креветок, кафирная цедра лайма |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
Том-ям — кисло-гострий суп з креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Національне блюдо Лаосу і Таїланду. Також вживається в сусідніх країнах: Малайзії, Сінгапуру та Індонезії.
Буквально назва супу складається з двох тайських слів «те» і «ям». «Том» (ต้ม) дослівно перекладається як «варити» або «кип'ятити». «Ям» (ยำ) — тайський гострий салат
УПАКОВКА 50 ГРАМ
Інгредієнти
Основні:
листя кафрського лайма
галанга
перець чилі (
лемонграс
кінза.
Додаткові:
листя Эрингиума пахучого
лайма
тамаринд (при відсутності лайма, до появи лайма в Таїланді був основним інгредієнтом);
помідор;
гриби;
рибний соус;
курка (може бути риба, креветки, свинина тощо);
броколі, цвітна капуста (вегетаріанський варіант);
паста для те-яма (в складі, як правило, цибуля, часник, тамаринд, креветочная паста);
кокосове молоко
квітка банану
Склад
Лемонграс 22%, рослинна олія (соєва олія), цукор білий, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, паста фінікова, сіль харчова, рибний соус, паста з креветок, кафирная цедра лайма
- Ціна: 84 грн