Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Склад | Перець чилі червоний сушений 21%, часник, лемонграс, цибуля шалот, сіль, галангал, каффір лайма, спеції (насіння коріандру, кмин мелений) |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Тайланд |
Паста каррі - це суміш різних спецій, яка є невід'ємною частиною традиційної тайської кухні. Від індійського аналога паста каррі з Таїланду відрізняється своєю консистенцією. Тобто індійський каррі представляє собою сухий порошок, тоді як тайський продукт є пастоподібним продуктом.
УПАКОВКА 50 грам
В настоящий момент в Таиланде существует огромное множество видов пасты карри, каждая провинция имеет свой собственный рецепт приготовления этой смеси. Несмотря на это, все разновидности продукта готовятся на основе одних и тех же ингредиентов. Это сушеный красный перец чили, лимонное сорго или лемонграсс, цедра кафир-лайма, галангал, лук-шалот, чеснок, корень сельдерея, кумин и креветочная паста.
Паста карри условно подразделяется на три основных вида. Первые три – желтая, зеленая и красная паста карри являются самыми востребованными и потребляемыми в тайской кулинарной традиции
Состав
Перець чилі червоний сушений 21%, часник, лемонграс, цибуля шалот, сіль, галангал, каффір лайма, спеції (насіння коріандру, кмин мелений)
- Ціна: 84 грн