Основні | |
---|---|
Виробник | Aroy-D |
Вага | 50 г |
Склад | Перец чили красный сушенный 21%, чеснок, лемонграсс, лук шалот, соль, галангал, каффир лайма, специи (семена кориандра, тмин молотый) |
Паста карі — це суміш різних спецій, яка є невіддільною частиною тайської традиційної кухні. Від індійського аналога паста карі з Таїланду відрізняється своєю консистенцією. Тобто індійський карі являє собою сухий порошок, тоді як тайський продукт є пастоподібним продуктом.
ПАКОВАННЯ 50 грамів
На цей момент у Таїланді є безліч різновидів пасти карі, кожна провінція має свій власний рецепт приготування цієї суміші. Попри це, усі різновиди продукту готуються на основі одних і тих самих інгредієнтів. Це сушений червоний перець чилі, лимонне сорго або лемонграс, цедра кафір-лайма, галангал, цибуля-шалот, часник, корінь селери, кумін і креветкова паста.
Паста карі умовно піддіюється на три основних різновидів. Перші три — жовта, зелена и червона паста карі є найпопулярнішими та споживаними в тайській кулінарній традиції
Склад
Перець чилі червоний сушений 21%, часник, лемонграс, цибуля-шолот, сіль, галангал, кафір лайма, спеції (сімена коріандру, кмин мелений)
- Ціна: 84 ₴