Основні | |
---|---|
Виробник | SP |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Рис для суші |
Як приготувати Рис Для Суші
1. Ретельно промийте рис у холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкиньте його на сито та залиште на годину.
Вага мішка 22,68
2. Покладіть рис у глибоку каструлю та залийте водою. Води мають бути на 1/5 більше, ніж рису (на 200 г рису — приблизно 250 мл води). Каструля має бути заповнена водою не більш ніж на третину. Щоб рис був ароматнішим, покладіть у воду квадратний шматочок водорості комбу розміром 5 см, який треба вийняти перш ніж вода закипить.
3. Накрийте каструлю кришкою, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння — на це потрібно приблизно 5 хвилин. Потім зменште вогонь до мінімуму та варіть рис у разі слабкого кипіння 10-13 хвилин, поки він не вбере всю воду.
4 Зніміть каструлю з вогню та дайте постояти, не відкриваючи кришку, 10-15 хвилин.
5. В мірній чашці з'єднайте столові ложки японського рисового оцту або білого винного оцту, 7 1/2 чайної ложки цукру та 2 чайні ложки морської солі та добре перемішайте, щоб цукор і сіль розчинилися.
6. Рис перекладіть у вологий дерев'яний таз для суші та полейте оцтовою сумішшю. Дерев'яною лопаточкою змішайте суміш з рисом — рис треба перевертати, але не перемішувати! Перш ніж розпочати приготування суші, Дайте рису охолонути.
На грамів: 100грамів: 100 |
Калорії 130 |
Жири 0,3 g | |
Насичені жири 0,1 g | |
Холестерин 0 mg | |
Натрій 1 mg | |
Калій 35 mg | |
Вуглеводи 28 g | |
Харчові волокна 0,4 g | |
Цукор 0,1 g |
- Ціна: 2 438 ₴