Кошик
573 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Соєва спаржа Фучжу

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

75 ₴

Показати оптові ціни
Соєва спаржа Фучжу
Соєва спаржа ФучжуНемає в наявності
75 ₴
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фучжу — плівка, знята з соєвого молока. Вживається як свіжої, так і висушеної. Інгредієнт східно-азійської кухні. У Росіїі Казахстані фучжу відома під помилковою назвою «спаржа соєва», хоча до справжньої спаржі ніякого відношення не має.

ПАКОВАННЯ 150 ГРАМ

фучжу або юка – це напівфабрикат з сої, який готують китайці, як національне блюдо. Основний інгредієнт, який використовується в рецептах приготування спаржі по-корейськи, не має прямого відношення до однойменного рослині. Правильно називати його юка по-японськи, фучжу по-китайськи або в крайньому випадку китайським папороттю. Як же зробити спаржу по-корейськи, якщо ця рослина не є її основою? Продукт готують з соєвого молока, яке кип'ятять до появи на його поверхні плівки – фупи. Якщо підвісити цю плівочку, то вона набуває цікаву витягнуту форму. Коли вона висихає, і виходить фучжу. Ви можете поцікавитися, що ж являє собою соєве молоко? Насправді, це звичайна соя, подрібнена до стану однорідності, а потім відварена. Молоко готують дуже просто: спочатку замочують сою, наполягають на воді, потім варять на невеликому вогні, суворо дотримуючись необхідні пропорції сої та води, а в самому кінці перетирають і зціджують. Запах такого молока цілком приємний, колір натуральний, а ось смаку, як такого, вона не має. Інша річ – китайський папороть. Його смак оригінальний і пікантний, тому наявність на столі салату з спаржі по-корейськи стане родзинкою вашого званого обіду. До того ж, як зазначають дієтологи, завдяки фучжу можна оздоровитися і скинути зайву вагу

Калорії, ккал: 387

Білки, г:42.0

Жири, г: 19.0

Вуглеводі, г: 12.0

Найчастіше її використовують як замінник білкової їжі, якщо людина практикує пісне або вегетаріанське меню.
Завдяки китайському папороті можна заповнити дефіцит білка і, таким чином, нівелювати ризики для здоров'я, пов'язані з виключенням з раціону м'яса, яєць і сиру. Фучжу – це білковий концентрат, до складу якого входять незамінні амінокислоти. Якщо говорити про калорійності спаржі по-корейськи, то вона становить на 100 г всього 234 ккал. І, хоча, соєві білки не можуть замінити всі корисні властивості м'яса, вони мають високу харчову цінність. Фучжу містить більшість необхідних організму амінокислот, за винятком хіба що метіоніну, а також здатна підтримувати оптимальний баланс азоту в організмі людини

СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ

Залийте основний продукт окропом і дайте настоятися протягом години. За цей час ви встигнете розігріти сковороду і обсмажити на ній цибулю, попередньо нарізаний півкільцями. Рослинна олія стане заправкою до вашої страви, а ось сам цибулю можна викинути або при бажанні залишити. Додайте в маринад роздавлений часник, трохи перцевого, а потім і соєвого соусу, добре обсмажте на сковороді. Після цього залийте сумішшю проціджену і висушену від води соєву спаржу, перемішайте і дайте охолонути. Спробуйте блюдо і при необхідності додайте східних спецій і солі

Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner