Ікра летючої риби, відома також як Тобіко - це рідкісний інгредієнт, створений самою природою. Він надає будь-якій страві особливий неповторний смак.
Головні відмінні риси продукту, одержуваного з ікри летючих риб, це невибагливість і свіжість. Зерна досить добре переносять заморожування, аніскільки не втрачаючи при цьому зовнішніх і смакових якостей. Багато в чому завдяки цьому ікра летючої риби широко застосовується в домашніх кухнях.
Склад: ікра, сіль кухонна, цукор, підсилювач смаку та аромату.
Вага: 500 г
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 18 г, жири - 2,2 гр, вуглеводи - 10 г
Енергетична цінність на 100 гр - 223 ккал
Термін зберігання: 24 місяці при температурі не вище -18 °C. Після розморожування зберігати при температурі від -2 °C до +2 °с не більше 5 діб
- Ціна: 760 ₴