Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Горіховий соус належить до одного з традиційних японських соусів, який чудово доповнює смак салатів. Куліна Японії досить різноманітна та завжди відкрита для нових експериментів, у зв'язку з чим соуси для неї є одними з найпопулярніших компонентів.
Енергетична цінність продукту Горіховий соус (Совідношення білків, жирів, вуглеводів) на 100 грамів
Белки: 23.4 г.
Жиры: 37.5 г.
Вуглеводи: 10.4 г.
Калорійність Горіхового соусу 473 кКал
Загалом соуси в Японії можна розділити на два основні типи: гострі та солодкі. Основною їх відмінністю є велика кількість використовуваних спецій. Горіховий соус не передбачає особливого достатку екзотичних інгредієнтів, проте його смак однаково не втрачає своєї приємної оригінальності. Потрібно зауважити, що якщо в японському меню з основною стравою або салатом означає солодкий соус, то він буде дійсно солодким, і ймовірно може бути досить незвичайним для нешуканим поєднанням, наприклад, овочі під карамеллю.
Горіховий соус не належить до категорії соусів із чітко окресленим смаком, але завдяки його ніжній кремовій консистенції й гармонійно акцентованих ноток кунжуту страва насичується легким ароматом і підкреслюється його основний смак. У Країні Сходьнього Сонця є поняття «немоно». Воно означає, що страва обсмажування та припустила в певному соусі. Такі різновиди соусів не заведено подавати окремо, проте горіховий соус до них не належить.
- Ціна: 138 ₴