Кошик
569 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (97) 049-68-31
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Імбир маринований білий

Імбир маринований білий, фото 2Імбир маринований білий, фото 3
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

135 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
Імбир маринований білий
Імбир маринований білийВ наявності
135 ₴/упаковка
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (97) 049-68-31
Александра
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Маринований імбир увійшов у наше життя разом із суші — тонкі хрусткі пелюстки рожевого кольору з гостро-солодко-парфумерним смаком.

Паковання 1 кг

Чому імбир для суші рожевого кольору - розповідає японський шеф-кухар одного з найкращих каліфорнійських ресторанів "Hana" Кен Томінага.

У природі, дійсно, трапляються різні типи імбиру: білий і рожевий.
Білий імбир (Hedychium coronarium) — рослина, що росте в гірських районах Непалу та Тибету. Також часто трапляється в Латинській Америці — у Бразилії та на Кубі.
Так само трояндовий або червоний імбир (Alpinia purpurata) — рослина, яка походить із регіону Південно-Східної Азії та трапляється в Малайзії й Таїланді. Білий і рожевий імбир вирізняються формою й кольором суцвіть, але не коренем, який, власне, і заведено вживати в їжу.

Маринований імбир, який у японській кухні використовується для подавання разом із сушею (носить назву "гари", виробляється як із білого, так і з рожевого імбиру.

Рожевим імбир стає внаслідок додавання в маринад бурякового соку, що фарбують імбир тільки для того, щоб він краще гармоніював за кольором з іншими продуктами на столі, проте барвник у жодному разі не впливає на його смак

Склад маринованого імбиру

Калорійність і харчова цінність кореня імбиру в маринованому вигляді зовсім незначна. Але це й не так важливо. Адже ми ж не використовуємо його як основний продукт. Тому, вираховувати, скільки в ньому калорій і не обов'язково. Але для тих, хто суворо їх вважає, інформація наступна — у 100 г кореня імбиру маринованого всього 51 ккал. Кількісний склад білків 0,2 г/100 г. Жирів трішки більший — 0,3 г.

Імбир маринований має й бактерицидну дію. Він знищує мікроби, підвищує імунітет і стійкість до інфекцій. Ефективний корінь і в боротьбі з ангіною, синуситом, бронхітом, іншими захворюваннями, що починаються звичайною застудою. Навіть запаленню легенів можна протистояти за допомогою цього чудодійного засобу.

Дивитися інші приправи та спеції

Інформація для замовлення
  • Ціна: 135 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner