Саме в провінції Модена здавна ростуть виноградники Треббіано й Ламбруско, чиї гроно прославилося своїм неперевершеним смаком; саме тут місцеві мешканці зберігають бочки з виноградним соком не в льохах, а на горищах, даючи йому змогу дозріти і перетворитися на винятковий бальзамічний оцет.
Якість бальзамічного оцту підтверджена сертифікатом Італійської асоціації бальзамічних оцтів Модені та Контрольним агентством Cermet, про що свідчить офіційний червоний друк на горлечку пляшки.
Пляшка 500 мл
- Сертифікований відповідно до стандартів Італійської асоціації бальзамічних оцтів Модені та Контрольним агентством Cermet
- Для виробництва оцту використовується тільки виноград сортів Триб'яно та Ламбруско, вирощений у сільській місцевості Модені
- Витримується в дубових бочках
- Вирізняється насиченим фруктовим ароматом і витонченим кисло-солодким присмаком
Спосіб застосування
Злегка обприскайте оцтом фрукти, салати, страви із запеченого м'яса, птиці, морепродуктів, страви, приготовані на грилі, або додавайте до соусів і жаркого.
Дивитися інші приправи та спеції
- Ціна: 299 ₴/упаковка