Основні | |
---|---|
Культура | Рис |
ГМО | Ні |
Сезонність | Ярова культура |
Рис "Йоші" — основа страв японської кухні, дістав свою назву на честь "пілігриму" кулінарії Йоші Хана. Завдяки своїм чудовим смаковим якостям і чудовій здатності тримати форму цей знаменитий продукт уже багато років має заслужений успіх у сухистів найкращих ресторанів світу.
Паковання Мішок 5 кілограмів (Розвіс)
Традиційно рис широко використовувався для приготування повсякденної їжі. У особливі дні життя, наприклад на народження, на день весілля, під часмальовка готується особливим відмітним способом. Нахарстві подається білий рис і додають сіль. А в разі радісних подій, наприклад, закінчення школи, готується червоний рис, який зверху посипають кунжутом із сіллю.
До цього часу зберігається традиція їсти в перші дні Нового року рідку рисову кашу з приправою із семи рослин — петрушки, пастушкової сумки, мокроличника, глухої кропиви, сушарки, репи та редьки. У цих рослинах багато заліза та білка. Сухоцвіт і кропива добре впливають на регулювання кров'яного тиску; репа та редька сприяють травленню. Така каша — народний засіб проти різних хвороб і тому вона має популярність цілий рік.
- Ціна: 480 ₴/упаковка