Ікра капелана Масаго червона 0,5 кг/уп
Ікра капелана Масаго дуже популярна в Японії не тільки як один з основних продуктів для приготування суші та ролів, але також як один з інгредієнтів для популряных японських страв. Масаго використовується в якості прикраси гункан-суші, роли "Каліфорнія", а також додається всередину ролів як начинка.+
УПАКОВКА 500 ГРАМ -/+ 2-3%
Ікринки мойви Масаго (Masago) дещо менший і більш ніжні, ніж ікринки Тобіко.
Икра Масаго и рыба Масаго как ингредиент для блюд впервые получила свое распространение в Исландии, и впервые стала импортировать из этой северной страны. Само название капеллан масаго переводится с английского языка как "мойва".
Японцы очень любят икру капеллана. Правда в Японии икру масаго получают из рыбы под названием Сисамо. Рыба Сисамо похожа на лист ивы ― такая же длинная и тонкая. А относится к роду спиринхи, виду Spirinchus lanceolatus и распространена исключительно у восточного побережья острова Хоккайдо, где и размножается.
До речі, японці вживають не тільки ікру Сисамо, але і саму рибу. Вони повністю засмажують цю рибку з головою та ікрою. Таке популряное страва називається до-сечі-сисамо.
Крупний опт обговорюється індивідуально
Дивитися інші морепродукти для приготування суші
- Ціна: 861 грн