Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Основа | Рисова |
Вага | 0.2 кг |
Рисова локшина — це майже прозора локшина, зроблена з рисового борошна та води. Ширина її може бути від декількох міліметрів і до трьох сантиметрів.
Паковання 200 грамів
Рисову локшину використовують у супах, як гарнір до морепродуктів і овочів, і взагалі відварену. Її потрібно замочувати у воді перед приготуванням на кілька хвилин.
На 100 г продукту, харчова цінність: 364 ккал, білки 7 г, жири 0 г, вуглеводи 85 г.
Рисова локшина є добрим доповненням до страв із м'яса або морепродуктів. Також її можна приготувати і як самостійну страву, наприклад, обсмаживши воку та додавши соус Пад Тай (совий соус, що ідеально підходить для приготування відомої страви Пад Тай. Варіантів цієї страви досить багато, переважно це локшина або рис обсмажені в воку)
- Ціна: 82 ₴/упаковка