Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Листя бамбука — харчовий продукт, який вирізняється високою поживною цінністю та лікувальними властивостями. Бамбук — представник сімейства Злакових. Трава досягає 20-30 метрів заввишки. Бамбук використовують не тільки з гастрономічною та лікувальною метою, але й для будівництва будинків. Листя бамбука яскраво-зеленого кольору, вони зосереджені на верхівці рослини
УПАКОВКА 100 ЛИСТОВ
У кулінарії листя бамбука використовують давно. В азійській кухні застосовують приправи на основі сушених бамбукових листків. У Таїланді популярні супи, куди додають сушений лист бамбука та ще деякі приправи.
У Китаї бамбук — одна з найпопулярніших рослин. Тут із нього заварюють вітамінний чай. Навіть листя бамбука в Китаї називають «бамбуковий чай», що свідчить про його популярність. Заварити бамбуковий чай дуже просто: спочатку відбирають відповідні листи рослини, потім їх сушать у природних умовах, а після пари сушеного листя просто заливають окропом і дають трохи настоятися. Так листя бамбука не втрачає своїх корисних властивостей.Самічним смачним визнаним корейський бамбуковий чай, правда, його виробляють не з листя рослини, а з молодих пагонів бамбука.
Калорійність Листів бамбука 400 кКал.
Енергетична цінність продукту Листя бамбука (Совідношення білків, жирів, вуглеводів):
Белки: 5 г. (~20 кКал)
Жири: 10 г. (~90 кКал)
Вуглеводи: 50 г. (~200 кКал)
Енергетичне співвідношення (б ж у): 5% 23% 50%
Дивитися інші приправи та спеції
- Ціна: 229 ₴