Основні | |
---|---|
Виробник | Nishiki |
Країна виробник | США |
Тип | Рис для суші |
Упаковка | Картонний пакет |
Вага | 22.68 г |
Основа | Рисова |
Рис NIshiki — єдиний сорт японського рису, який культивувався саме через свої особливості та смакові якості, які якнайкраще підходять для приготування традиційних японських суші, сашимі та нігірі.
МЕШОК 22,68 КГ
Груба клітковина, яка міститься в рисі нішики, покращує травлення, сприяє виведенню шлаків і схудненню.
Зазвичай, японські варлять рис без додавання соли і спецій. Рис нішіки промивають доти, поки вода не стане прозорою та залишають у невеликій кількості води на 2 години для того, щоб він наситився вологою. Потім заливають водою на два сантиметри вище рівня рису та варлять під кришкою 20-25 хвилин. Найкраще використовувати каструлі з товстим дном, рисоварку або мультиварку. Після вимкнення вогню залишають рис під кришкою ще хвилин на 20. Далі можна формувати суші або подавати рис ніші як гарнір
Рис NIshiki містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9 і PP, калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.
- Ціна: 4 158 ₴