Японська локшина Soba національне японське блюдо у вигляді довгої коричнево-сірої локшина з гречаної муки. Відомо з середини XVI століття, готується з використанням гречаної муки, чим і пояснюється її коричнюватий колір і м'який своєрідний відтінок смаку. Така локшина дуже хороша в різних японських супах з м'яса і птиці, а також у холодних салатах - овочевих або м'ясних.+
Гречана локшина "SOBA" упаковка 500 грам, 10 упаковки в ящику
В індивідуальній упаковці вагою триста грам упаковано п'ять порцій, кожна порція перетягнута індивідуально стрічкою що дозволяє комфортно розподіляти порцій для готування, також дозволяє легко зберігати відкриту пачку
Інформація для замовлення
- Ціна: 90 грн